Himmelborgens Hemmeligheder af Charlotte Blay

sz (4).JPG

Titel: Himmelborgens Hemmeligheder – Forfatter: Charlotte Blay – Forlag: Turbine – Anmeldereksemplar fra Turbine & Bookeater.dk

★★★★☆

Læs anmeldelsen af Himmelborgens Hemmeligheder

 

“Himmelborgens Hemmeligheder er en historie for børn, skrevet på baggrund af de 10 år, hvor Charlotte Blay har boet på middelalderslottet Gjorslev på Stevns. Sammen med godsejeren og hans børn er forfatteren gået på opdagelse i både fortid og nutid i slottets kældre, sale, parker og skove.
Beskrivelsen af godset og dets historie har rod i virkelige personer og begivenheder, mens bogens hovedpersoner og øvrige hændelser er delvis fri fantasi – og enhver lighed med nulevende personer er næsten utilsigtet.

Charlotte Blay har skrevet mere end 80 børnebøger samt noveller og sange. Det meste har hun hentet inspiration til på rejser Jorden rundt, hvor hun har mødt alverdens børn. Forfatteren fik Kulturministeriets Børnebogspris i 2006.
Bogens omslag er illustreret af den anerkendte billedkunstner og illustrator Per O. Jørgensen, der blandt andet har lavet forsiderne til de danske versioner af Harry Potter-bøgerne. Illustrationerne i bogen er lavet af både Per O. Jørgensen og illustrator Lykke Bianca”.

 

Læs forfatter-interview med Charlotte Blay

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s