Chosen – House of Night #3 af P.C. Cast & Kristin Cast

IMG_7045.JPG

Titel: Chosen – House of Night #3 – Forfatter: P. C. Cast & Kristin Cast – Forlag: Tellerup 

★★★☆☆

Zoey er tilbage på House of Night-skolen og mørke kræfter lurer i skyggerne. Det er interessant at følge hvad der sker i serien, og når man har læst de to første romaner i serien, så bliver man jo nødt til at læse videre.

Der sker mange mærkelige ting og det er tydeligt svært for Zoey at skelne mellem hvem hun kan og ikke kan stole på – hvem der er hendes venner og hendes fjender. Derudover er der en del drama hvad angår fyre – ja, på et tidspunkt ”junglerer” hun med tre fyre, og selvom ved man, at det ikke ender godt. Det er svært ikke at blive interesseret i det drama, som udspiller sig foran én.

Jeg vil give andre læsere ret, når de skriver, at de til tider irriteres eller græmmes over Zoeys karakter, for hun træffer nogle gange særlige valg, hvor man undres. Naturligvis flyver hormonerne rundt i kroppen, men er 3 fyre ikke liiiiiiige nok? Dette element i plot tager ofte fokus, hvilket er lidt ærgerligt, for universet i sig selv er jo rigtig spændende. Forhåbentlig bliver Zoey lidt klogere og mere moden i den næste bog. Nu har du nok gættet, at jeg har tænkt mig at læse videre. Ja, jeg er sgu for nysgerrig efter at følge udviklingen!

Særligt er spørgsmålet om de døde vampyrer, der vender tilbage, rigtig spændende. Vil Zoey få sin bedste veninde tilbage, selvom hun egentlig er død? Hvad vil der ske med de zombielignende vampyrer? Og hvorfor er de tilbage?

Jeg læser videre og ser om der er ”bid”. Høhø – du ved, vampyrer?

One thought on “Chosen – House of Night #3 af P.C. Cast & Kristin Cast

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s