Der er 24 dage til jul af Jonna Kessel & Henning Lindberg

foto (13).JPG

Titel: Der er 24 dage i december – Forfatter: Jonna Kessel & Henning Lindberg – Forlag: Forlaget Mellemgaard – Anmeldereksemplar fra Forlaget Mellemgaard

★★★★☆

Der er 24 dage i december er en rigtig god nedtælling til juleaften. Det er en skøn julebog, som virkelig imponerede mig, for der er nemlig tænkt over hver en idé og det er formidles rigtig flot, så alle kan følge med.

Bogen beskriver sig selv om ”flere bøger i én” og består af: bageopskrifter, historier fra den danske jul, idéer til december måned, eksempler og forslag til lege samt et tilbageblik på traditioner, som har med jul at gøre. Det er en bog, som giver gode idéer til hvordan man tæller ned til d. 24 december og hvordan man får tiden til at gå. Det er en perfekt sammenhæng af forslag, så både børn, unge og voksne kan være med.

Bogen er sat op som 24 kapitler samt blanke sider bagerst i bogen, hvor man kan nedskrive egne idéer eller noter til hvordan julen skal forløbe. Hver af de 24 kapitler er naturligvis lig med de 24 dage i december, og hver dag er der mange forskellige og nytænkede forslag til, hvad man kan bruge sin december på.

Det eneste minus i denne bog er, at nogle få billeder er uskarpe og det er lidt ærgerligt, da det ellers er en rigtig flot bog.

Der er 24 dage i december er en gennemført opslagsbog med ideer til både mad, lege, underholdning og tips og viden om den danske jul. Den er rigtig flot formidlet og til hvert kapitel hører mange billeder og illustrationer til. Alt er sat fint op og er overskueligt at følge med i.

Jeg vil se frem til næste december!

Advertisements

One thought on “Der er 24 dage til jul af Jonna Kessel & Henning Lindberg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s