Strong Looks Better Naked af Khloe Kardashian

foto (47).JPG

Titel: Strong Looks Better Naked – Forfatter: Khloe Kardashian

★★★☆☆

Strong Looks Better Naked af Khloe Kardashian er faktisk en rigtig fin bog. Jeg læste den på engelsk og den er skrevet i Khloe Kardashians tone – som om man lytter til en ven, som fortæller sin historie, imens man sidder ved deres side.

Man kan sige hvad man vil om Kardashian-familien. Man kan elske dem eller man kan hade dem. Anyways, jeg er selv ret imponeret og glad over at have læst denne bog. Den er inddelt i forskellige kategorier: Body, heart, mind og soul.

Samtidig med at vi lærer Khloe Kardashian bedre at kende, så får vi indblik i hendes privatliv: ægteskab, kamp med vægten, at være i spotlight og hendes tanker om sig selv.

Jeg synes, at sproget og skrivestilen gør, at det bliver nemt at relatere til. Desuden er der et fint budskab med denne bog: Man skal elske sig selv og sætte pris på sin krop, og hvad man har. Det handler ikke om tallet på vægten, men snarere om at man føler sig godt tilpas i sin krop og at man føler sig sund, så man kan udnytte livets potentiale.

Hvis man nogensinde har fikseret på sin vægt, haft det surt med sin krop eller haft en spiseforstyrrelse, så er det rart at læse Strong Looks Better Naked, for man er bestemt ikke alene. Det handler om at acceptere sig selv for den man er, og det viser Khloe Kardashian med denne bog. Der er personlighed og hjerte bag de skrevne ord, for det er hendes ægte erfaringer, som hun deler med andre – os som også har haft disse frustrationer.

One thought on “Strong Looks Better Naked af Khloe Kardashian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s