Kardashian Konfidential af Kim, Khloe & Kourtney Kardashian

foto (48).JPG

Titel: Kardashian Konfidential – Forfatter: Kim, Khloe & Kourtney Kardashian

★★★★☆

Kardashian Konfidential af Kim, Khloe og Kourtney Kardashian er en smadderhyggelig bog for den ægte Kardashian-fan, for den som gerne vil lære mere eller for den hemmelige fan, som smug-ser for mange afsnit af Keeping Up With the Kardashians.

Jeg læste fornyligt K for Kardashian af Katrine Memborg, som jeg var vild med. Dog er Kardashian Konfidential endnu bedre! Denne bog er meget personlig med sjove kommentar, personlige facts og beretninger om deres liv, masser af billeder og hyggelige indblik i deres fortid, nutid og drømme for fremtiden.

Det var meget spændende at læse om deres barndom og opvækst med søde historier og minder om deres far, Robert Kardashian. Det bliver meget personligt og ægte. Det er tydeligt, at hvert element i denne bog er valgt helt bevidst.

Udover berettende historier, så er der tips om styling, mode og man lærer samtidig Kardashian-søtrene lidt bedre at kende. Der er også gamle dagbogssider og sjove papirlapper, som står perfekt som minder for hvad de tre søstre har oplevet sammen. Samtidig med at man lærer meget af Kardashian Konfidential, så underholdes man godt og grundigt hele vejen igennem!

One thought on “Kardashian Konfidential af Kim, Khloe & Kourtney Kardashian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s