Er det ondt ikke at være sikker? af Lena Dunham

foto (84).JPG

*Reklame* – Titel: Er det ondt ikke at være sikker? – Forfatter: Lena Dunham – Forlag: Politikens Forlag – Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag

★★★☆☆

Er det ondt ikke at være sikker? af Lena Dunham havde allerede min interesse fra, da jeg så forsiden og formatet af den lille, fine pink bog. Jeg havde ikke før læst noget af hende, så jeg var naturligvis spændt på det. Allerede fra de første sider, så havde jeg fornemmelsen af, at det nok ville blive godt, selvom det virkede en anelse forvirret med de fragmenterede brudstykker af et ungt menneskes liv.

Jeg havde håbet, at det ville blive en blanding af Francoise Sagan, som møder Stine Pilgaard, for der var en særlig vibe fra den lille udgivelse, som fik et lille håb til at vokse, men jeg må desværre sige, at udgivelsen (personligt for mig) ikke lever op til den hype, som den naturligvis får.

Fragmenterede brudstykker, dagbogsbidder og tanker kan være yderst interessant, hvis det er formidlet på den helt særlige måde, og det er simpelthen hvad denne bog mangler: Fokus og den rette formidling. For jo, naturligvis byder den på mange spændende refleksioner og sætter helt sikkert tankerne i gang, men det virker som om der mangler et overordnet fokus. Dér taber den mig allerede midt i, selvom den med de knap 80 sider ikke burde.

Der er ingen tvivl om at Lena Dunham har noget at byde på, for hun viser hudløs ærlige brudstykker og et sandfærdigt billede af at være ung og alt hvad der hører med: selvudvikling, sex, parforhold og usikkerhed. Dog er det desværre ikke med denne udgivelse, at jeg blev hooked, så jeg vil forsøge at læse videre. Der er mere at komme efter! Ingen tvivl!

One thought on “Er det ondt ikke at være sikker? af Lena Dunham

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s