Min notesbog af Politikens Forlag

foto 2 (2).JPG

*Reklame* – Titel: Min notesbog – Forfatter: Politikens Forlag – Forlag: Politikens Forlag – Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag

★★★☆☆

Min notesbog af Politikens Forlag er gaven til kvinden, som har det hele og elsker at have styr på det ned til mindste detalje. Det er en slags mindebog i lækkert design med fine motiver og godt sat op, så det er enkelt at bruge notesbogen. Man kan skabe bogen, som man har lyst til. Man kan lade blanke sider stå eller man kan udfylde den, så det står tæt pakket.

Der er to-do-lister til aftaler, planer, oplevelser og der er mulighed for at skrive sine personlige tanker og mål for fremtiden ned. Der er desuden trackinglister, hvor man kan holde styr på kost, søvn og træning.

Jeg kunne godt lide selve designet af bogen og at der er mulighed for at designe den lige præcis som man har lyst til. Den har et slags bullet-journal-design og det er lækkert og overskueligt for enhver, der ønsker at holde styr på sit liv på en lidt anden måde end den normale kalender med blot en dato og et par linjer til noter.

Det er helt sikkert en god idé til kvinden, der har alt eller hende, som har brug for mere struktur fra januar 2018. Dog vil jeg anbefale den til +15 års alderen, for jeg synes desværre, at træning, kost og sundhed fylder lidt for meget. Jeg kunne være nervøs for, at nogle yngre vil blive for fikserede på dette og bruge alt deres tid på krop, idealer og vægttab i stedet for at bruge den som en dejlig reminder for aftaler, sjove oplevelser og interne jokes.

Der skal helt sikkert være plads til sundhed og jeg elsker også selv motion, og det er et vigtigt aspekt af mit liv, men med måde. Måske er det for tænkt, men hvis ejeren af denne bog er ung, så synes jeg, at man skal tage en snak om det. Der skal jo også være mest fokus på det sjove, ik’?

Alt i alt er det en rigtig fin notesbog, som fornyer kalenderen og laver en til en mindebog med plads til sjov, minder og gode oplevelser.

One thought on “Min notesbog af Politikens Forlag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s