Fantastiske skabninger og hvor de findes (Illustreret udgave) af J.K. Rowling

foto 4.JPG

* Reklame/Sponsoreret indlæg af Bog & Idé – Titel: Fantastiske skabninger og hvor de findes (Illustreret udgave) – Forfatter: J.K. Rowling – Forlag: Gyldendal – Anmeldereksemplar fra Bog & Idé (direkte link til bogen her)

★★★★★

Jeg bliver ved med at blive forundret og samtidig imponeret over, hvor meget Harry Potter-universet rummer. Der er plads til den gode historie, til magi, til stærke venskaber og til en klassisk kamp mellem det gode og det ondt. Samtidig er der skabt en gigantisk og spændende verden, hvor fantasien får frit spil og man kan lære på ny.

Jeg ved, at mange (ligesom mig) blev begejstrede over nys om en Fantastiske skabninger og hvor de findes-film. Og derfra startede eventyret på ny med en verden før Harry Potter, magiske skabninger og magi i starten af 1900-tallet. Virkelig spændende at dykke på opdagelse i verdenen på ny. Denne udgivelse af Fantastiske skabninger og hvor de findes som illustreret udgave viser igen, hvor detaljeret, levende og magisk J.K. Rowlings verden er.

Jeg elskede at åbne bogen for første gang og lade mig opsluge af universet (igen!) og der er ingen tvivl om, at dette også er en ufattelig smuk bog. Illustrationerne og skabningerne bliver levende på papiret – som om de kunne dukke op hvert øjeblik i levende live. Olivia Lomenech Gill er kunstneren bag illustrationerne og det gøres virkelig med en detalje og en streg, som er unik og helt fantastisk. Hvem der bare kunne tegne sådan?

Det er samtidig en slags opslagsbog, hvor skabningerne kan slås op alfabetisk. Man kan læse om dyndfolk, basilisker, drager og mange flere. Samtidig kan man lære, se og blive klogere på de mange magiske skabninger, samtidig med at illustrationerne fastlåser ens øjne på papiret. Det er ikke enkle illustrationer. Der er dybde og mange detaljer, og det er utrolig imponerende.

Kan kun anbefale denne bog!

One thought on “Fantastiske skabninger og hvor de findes (Illustreret udgave) af J.K. Rowling

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s