Wulffmorgenthaler-kalender 2018 af Anders Morgenthaler & Mikael Wulff

foto (5).JPG

*Reklame* – Titel: Wulffmorgenthaler kalender 2018 – Forfatter: Anders Morgenthaler & Mikael Wulff – Forlag: Politikens Forlag – Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag

★★★★☆

Hvordan kan man starte år 2018 ud helt perfekt? Jo, der er et enkelt svar på det. Køb denne kalender! Wulffmorgenthaler-kalenderen 2018 af Anders Morgenthaler & Mikael Wulff er et must til manden eller kvinden, som har alt. Hver dag vil om ingen tvivl blive startet med et smil, et fnis eller en hysterisk latter, for når disse to mænd slår hovederne sammen, så ved vi jo alle, at det går særdeles godt for dem.

Jeg var så heldig at opleve dem for et par måneder siden og jeg skreg seriøst af grin flere gang. Der er en skarp humor, som også er bizar, lige til grænsen (og gerne over) og morbid. Det er morsomt at følge med fra sidelinjen og man er altid godt underholdt.

Hvis du endnu ikke har købt julegaven, mandelgaven eller fortjener du selv en julegave, så er denne kalender for 2018 et rigtig godt bud. Hvad venter du på? Skynd dig at købe den 🙂 Dit fremtidige jeg vil takke dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s