Enhjørningedalen (Det Hemmelige Rige #2) af Rosie Banks

foto 2 (1).JPG

*Reklame* – Titel: Enhjørningedalen (Det Hemmelige Rige #2) – Forfatter: Rosie Banks – Forlag: Flachs – Anmeldereksemplar fra Flachs

★★★★☆

Enhjørningedalen er anden del i Rosie Banks’ serie Det Hemmelige Rige. Serien består (heldigvis) af mange flere bøger, så der er læseoplevelser til gode, hvilket er dejligt, for Rosie Banks har opbygget en rigtig fin verden, hvor alle kan være med – både store og små.

Jeg var vild med Det fortryllede slot, som var første bog i serien, men jeg er endnu vildere med den her. Det var mere plot og tempo, og hvem elsker ikke enhjørninger?

De tre veninder (Ella, Sofia og Jasmin) er igen tilbage i den magiske verden, hvor alt kan ske. Allerede fra starten er det tydeligt, at de kommer til at opleve endnu et eventyr på deres vej. Denne gang skal pigerne være behjælpelige og stoppe den onde dronning Malice. Enhjørningernes årlige højstid finder snart sted og dronningen vil ødelægge det med en tordenkile. Pigerne lover at gøre alt, hvad de kan for at hjælpe enhjørningerne.

Det er dejlig og let læsning for piger i 8-11 års alderen. De tre veninder (Ella, Sofia og Jasmin) er unikke og dejlige, og kan nemt relatere til dem alle eller finde ens yndlings. Desuden er det en rigt opbygget verden med magi, smukke væsener og trolddom. I denne bog møder vi for første gang enhjørningerne og de har deres egne traditioner, tricks og visdom. Det er skønt at blive indhyllet i.

Jeg vil glæde mig til at læse videre i Rosie Banks’ (allerede) elskede serie!

One thought on “Enhjørningedalen (Det Hemmelige Rige #2) af Rosie Banks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s