Hummerkongens Hævn #1 af Nick Clausen

foto 1 (1).JPG

*Reklame* – Titel: Hummerkongens Hævn #1 – Forfatter: Nick Clausen – Forlag: Facet – Anmeldereksemplar fra Facet

★★★☆☆

Hummerkongens hævn af Nick Clausen er første del i en serie. Det er en bog, som alle kan læse, både piger og jeg ville forestille mig, at den er rigtig god til drenge, som måske ikke er så vild med andet end at spille playstation og pc. Der er nemlig masser af action, spænding, humor og også masser af playstation, pc og spil med i fortællingen.

Det er næsten en underdrivelse at sige, at Nick Clausen har en kæmpe fantasi. Historien er original og spændende fyldt med action, portaler, nye universer og masser af kaos. Sproget er letlæseligt, men stadig i høj kvalitet med masser af humor, gode dialoger og karakterer, som man nemt kan relatere til.

En dag er Jonathan til sin kusines konfirmation og han opdager pludseligt, at fætteren har fundet en portal i et skab. Ved et uheld forsvinder Jonathans lillebror og de aner ikke hvor han er blevet af. Det lyder simpelt, ja! Men det bliver en hæsblæsende rejse med gang i den.

Den henvender sig fint til tweens (mellem 9-12 år) og er spændende. Det eneste og lidt store minus for mig var forsiden, som jeg synes slet ikke viser, hvor god romanen er. Personligt synes jeg, at den ser lidt billig og for ’nem’ ud. Der skulle have været mere action på billedet og i mørkere farver, så havde det været perfekt. Det er synd, for nogle vil undgå den forside, for sådan er verden desværre. Historien er der dog ikke noget at pege fingre ad, for Nick Clausen har styr på det, både ift. sproget, historien og tempoet af historien. Nick Clausen har nemlig sit håndværk i orden og det ved man altid, når man starter med at læse en roman af forfatteren. Jeg glæder mig til at læse videre i serien!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s