Hummerkongens Hævn #2 af Nick Clausen

foto (21).JPG

*Reklame* – Titel: Hummerkongens Hævn #2 – Forfatter: Nick Clausen – Forlag: Forlaget Facet – Anmeldereksemplar fra Forlaget Facet

★★★☆☆

Jeg havde glædet mig til at læse Hummerkongens Hævn #2 af Nick Clausen, for forfatteren har i den grad styr på det, både i forhold til indhold, originale historier og et godt sprog. Det var rigtig hyggeligt at vende tilbage til historien og karaktererne, selvom jeg lige skulle ind i universet igen. Men det gik dog rimelig hurtigt og snart var jeg fanget af historien, ligesom i sommers, hvor jeg læste første bog i serien.

Dette er anden og sidste bog i serien. Uden at spoile, så synes jeg, at historien afsluttes fint uden løse ender. Den tog måske en drejning, som jeg ikke liiiige helt havde ventet og jeg synes, at det virkede lidt ’out of character’, altså for selve plottet, hvis du forstår mig ret? Det jeg synes var rigtig fedt ved første bog var, at Karlo blev holdt fanget i et videospil og det gjorde det bare så sjovt at læse historien.

Jeg er ked af at skulle være en partypooper, for jeg er ret vild med Nick Clausens bøger, men jeg synes desværre, at denne bog virkede lidt tam. Det kommer til at lyde så ondt og det beklager jeg, men jeg synes egentlig, at første bog står så fint for sig selv. Selvfølgelig er der ting, der skal afsluttes, og det gør bog 2 (og det vil jeg gerne anerkende), men det er som om denne anden del ikke rigtig giver det ekstra, som jeg havde håbet på. Måske er andre enige? Eller måske var det bare min personlige mening? Kommentér endelig, så vi kan snakke videre 🙂

Anyways, der er ingen tvivl om at Nick Clausen kan skrive og det viser han også i Hummerkongens Hævn #2. Der er fart over feltet, karaktererne er sjove og unikke, og sproget er godt (som altid). Jeg nød læsningen og alt i alt var det en fin læseoplevelse, selvom denne her lidt var den svære 2’er. Uanset hvad, så vil jeg glæde mig til at læse flere bøger af Nick Clausen!

Læs anmeldelsen af Hummerkongens Hævn #1

One thought on “Hummerkongens Hævn #2 af Nick Clausen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s