Old School (Wimpy Kid #10) af Jeff Kinney

foto 2.JPG

*Reklame* – Titel: Old School (Wimpy Kid #10) – Forfatter: Jeff Kinney – Forlag: Gyldendal – Anmeldereksemplar fra Gyldendal

★★★★☆

Wimpy Kid-serien af Jeff Kinney er simpelthen et hit og jeg skal have læst ALLE bøgerne hurtigst muligt. Jeg sprang faktisk ud i at anmelde 10’eren, fordi jeg havde set serien alle steder og nu var blevet så nysgerrig omkring den. Og lad mig sige, at jeg er utrolig glad for, at jeg sprang ud i ny læsning.

Jeg elsker denne serie. Den er hylende morsom, som resulterede i at jeg skreg af grin flere gange eller sad og fniste fjollet i sofaen. Der er fart på i hele fortællingen og det fungerer så godt. Det handler om en almindelig dreng, som går i skole, og det lyder jo sådan set ikke ret spændende, men tro mig, det ER det her.

Man hører om Greg, hans familie og temaet i denne bog er at lave som i gamle dage. Hele byen beslutter sig nemlig for at trække stikket og droppe al elektronik i en weekend. Men er det mon så sjovt, som hans forældre siger? Næppe! Han må derfor tænke kreativt og springer ud i lemonadesalg og dåseskjul. Sidst, men ikke mindst, er der også mange sjove øjeblikke fra en skoletur.

Wimpy Kid-serien formår at bringe humøret til læsningen, få en til både at smile og grine, samtidig med at man er godt underholdt og læsestimuleret under hele fortællingen. Mange drenge kan identificere sig med Greg: han er eventyrlysten, underspillet morsom og har mange gode idéer. Han er også lidt flabet og springer nogle gange ud i ting uden at overveje det, men han er smartere end han tror, og det er skægt at følge hans forskellige oplevelser.

Jeg vil bestemt anbefale denne serie! Jeg fik Basserne-vibes, da jeg læste den og det er i den grad et kæmpe kompliment.

One thought on “Old School (Wimpy Kid #10) af Jeff Kinney

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s