Den første flyvetur (Den lille drage #1) af Emil Blichfeldt

foto 1.JPG

*Reklame* – Titel: Den første flyvetur (Den lille drage #1) – Forfatter: Emil Blichfeldt – Forlag: Calibat – Anmeldereksemplar fra Calibat

★★★★☆

Den første flyvetur (Den lille drage) er første del i serien af Emil Blichfeldt, og selvom fortællingen er kort, så er den fyldt med kærlighed, sødme, humor og giver en rigtig feel good-stemning til hvem end, der læser den.

Denne historie er perfekt til højtlæsning sammen med de mindste og med de smukke illustrationer er der masser at kigge på. Farverne er smukke og stregen er unik. Selvom det er en kortere historie på knap 30 sider, så starter eventyret for alvor, allerede fra første side. Det er en historie om drager, men også en historie om at blive ældre, at turde at springe ud i det, venskab, kærlighed og relationer.

Den lille drage skal lære at flyve, men der er langt ned, når man kigger ud over kanten. Det bliver et eventyr med far-dragen og der gemmer sig også noget i hulen, som måske kan være farligt, men mon ikke, at den lille drage på et tidspunkt tør alligevel?

Hvis man godt kan lide drager og næsten lige er begyndt med at læse, så vil jeg helt klart anbefale Den første flyvetur af Emil Blichfeldt. Man kan sørge for, at mor og far sidder i nærheden, så man kan få hjælp, hvis det skulle blive svært.

2 thoughts on “Den første flyvetur (Den lille drage #1) af Emil Blichfeldt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s