Tammy (Veninder for altid #4) af Camilla Wandahl

IMG_0517.jpg

* Reklame/Sponsoreret indlæg af Bog & Idé – Titel: Tammy (Veninder for altid #4) – Forfatter: Camilla Wandahl – Forlag: Høst & Søn – Anmeldereksemplar fra Bog & Idé (direkte link til bogen her)

★★★★☆

Så nåede jeg den fjerde bog i Veninder for altid-serien af Camilla Wandahl. Denne gang handler det om Tammy. Hun er min favorit af de fire piger, fordi hun er sej og ikke tænker på, hvad andre tænker om hende. Når de andre piger snakker om kærester, så vil hun hellere rulle hurtigt ned af bakken og lege i timevis i svømmehallen, for hvorfor ikke have det sjovt?

Tammy skiller sig ud og er ikke bange for at være den, som hun er, og derfor er hun lige præcis et fantastisk forbillede for piger, når det er svært at gå i 4-6. klasse. Der er mange ting at tænke på – hvordan man klæder sig, hvem ens venner er, hvad er sejt og hvad er pinligt, og hvad burde man gøre, men Tammy er ret ligeglad med, hvad andre mener. Hun gør hvad hun vil, men er samtidig også utrolig god og sød.

Bogen starter ud med, at sommerferien er ved at starte og alle de andre skal noget spændende. Tammy skal bare være hjemme og det er egentlig lidt øv, men hun beslutter sig for at få det bedste ud af det. Hun er meget udenfor og ruller i fuld fart på rulleskøjter. En dag møder hun Jesper for klassen og han plejer at være smadderirriterende, men pludselig er han egentlig ikke så ubehagelig og han er god til at stå på rulleskøjter.

Dette er ikke en bog om at få sin første kæreste. Det er snarere en bog om at acceptere andre for dem de er og måske ændre ens førstehåndsindtryk. Tammy er sej og det var virkelig dejligt at læse hendes fortælling, både om den gode sommer, om Tammys forhold til sine veninder og ræven, som hun og Jesper finder i skoven.

Jeg glæder mig til at læse videre, for nu har jeg læst alle fire veninders fortælling. Hvad kommer der mon nu til at ske?

One thought on “Tammy (Veninder for altid #4) af Camilla Wandahl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s