Den forsvundne mor (Den lille drage #2) af Emil Blichfeldt

foto (19).JPG

*Reklame* – Titel: Den forsvundne mor (Den lille drage #2) – Forfatter: Emil Blichfeldt – Forlag: Calibat – Anmeldereksemplar fra Calibat

★★★★☆

Den forsvundne mor (Den lille drage #2) af Emil Blichfeldt er en god og kort bog til de yngre læsere, som godt kan lide drager. Lixtallet er på 11, så det er for ca. 7 årige og op efter. Det er som sagt en rigtig fin bog og det grafiske holder 100 %, så selv ældre læsere kan blive imponerede over forfatterens valg og brug af farver, grafik og illustrationer.

I denne bog er den lille drages mor forsvundet. Hun er blevet fanget af den onde fyrste, så den lille drage og faderen beslutter sig for at befri hende. Den lille drage (Vinge) bliver tilbudt hjælp fra én på vejen, men kan den mon stole på vedkommende?

Det er en fin fortælling med lidt mere action end den forrige. Hvor den forrige handlede om at turde at springe ud i det og om venskab, handler denne mere om at finde ud af, hvem man kan stole på. Det er helt tydeligt, at Vinge har udviklet sig og føler sig lidt sejere med sine nye vinger.

Jeg glæder mig til den næste bog. Det er dejligt, at Emil Blichfeldt har skabt en lille serie, som er nem at læse, flot at kigge på og der er plads til, at selv den mindste læser bliver introduceret og fascineret af drager.

Læs anmeldelsen af Den første flyvetur (Den lille drage #1)

One thought on “Den forsvundne mor (Den lille drage #2) af Emil Blichfeldt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s