Pokémon Go – Den ultimative guide af Tine S. Norbøll

foto 4 (10).JPG

*Reklame/anmeldereksemplar* – Titel: Pokémon Go – Den ultimative guide – Forfatter: Tine S. Norbøll – Forlag: Alvilda – Anmeldereksemplar fra Alvilda

★★★★★

Så er sommeren endelig kommet. Varmen er her, det er nemmere at være ude, nyde solen og hinandens selskab. Selvom dillen virkelig toppede for et par år siden, så er det nu for mange stadig hverdag at spille Pokémon Go. Derfor er denne bog Pokémon Go – Den ultimative guide af Tine S. Norbøll et rigtig godt bud til de yngste, så måske skal springe ud i Pokémon-livet i forsøget på at blive den ultimative Pokémon-mester.

Det er en rigtig fin bog, som kan læses af alle, men særligt af yngre børn og børn i skolealderen er den rigtig god, for den er overskueligt opbygget med masser af illustrationer, forklaringer og tips til, hvordan og hvad man skal gøre. Desuden er det med denne bog muligt at blive bedre til at spille spillet. Der er tips og tricks til at blive bedre, hvad man skal gøre, og hvordan man holder styr på og lærer om de mange Pokémon’er, som findes og kan fanges. Ikke kun de første (gamle) Pokémoner er nu med i spillet, men også den nye generation, som gør, at der er mange navne og skills at lære.

Bogen består af to dele. Den første med tips, tricks og information, som hjælper dig med at ”catch ’em all” og blive en bedre Pokémon-træner. Den anden del af bogen er en logbog, hvor man kan skrive ned hvilke Pokémon’er man har og hvor man fangede dem.

Jeg synes, at Pokémon Go – Den ultimative guide af Tine S. Norbøll er en rigtig god med masser af information, men rigtig godt formidlet til de yngre Pokémon-spillere. Selv de ældre kan lære noget af denne bog og alt er opbygget fint med både illustrationer, fakta og tricks.

One thought on “Pokémon Go – Den ultimative guide af Tine S. Norbøll

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s