En plage uden mage (Kanin & Bjørn #2) af Julian Gough & Jim Field

foto 3 (1).JPG

*Reklame* – Titel: En plage uden mage (Kanin & Bjørn #2) – Forfatter: Julian Gough og Jim Field – Forlag: Flachs – Anmeldereksemplar fra Flachs

★★★★☆

En plage uden mage (Kanin & Bjørn #2) er skrevet af Julian Gough og illustreret af Jim Field. Det er endnu en god læseoplevelse i Kanin & Bjørn-serien. Jeg må indrømme, at jeg faldt meget hurtigt for serien, for der er så mange gode elementer i den – og særligt den gode historie tæller selvfølgelig højt på listen.

Plottet er simpelt, men stadig utrolig morsomt. Kanin er ved at gå til, fordi Bjørn snorker så højt og der er også en eller anden oppe i træet, der bliver ved at larme. Han hører en konstant banken, som falder rytmisk, og han kan ikke finde ud af, hvad det er – men irriterende er det i hvert fald. Som altid ser man altid historien fra flere vinkler, f.eks. Kanin, som er meget utålmodig, selvglad og ret urimelig og Bjørn, som er rummelig, venlig og altid tænker det bedste om andre. Men modsætninger mødes jo heldigvis, og det er de skønne karakterer symbol på.

I denne bog er der særligt fokus på, at alle er forskellige og at man skal lære at acceptere og elske hinanden for de ting, man er fælles om, men særligt også der, hvor man er forskellige. Serien er generelt en sikker leveret fortælling om dyr, venskab, accept og at lære hver dag. Flot bog af Julian Gough & Jim Field. De to skønne dyr har indtaget mit hjerte og fortsætter med det. Der er en sikkerhed, en tillid og kærlighed, samtidig med at sproget er så morsomt og spot on – til alle aldre. Jeg glæder mig til at læse videre!

One thought on “En plage uden mage (Kanin & Bjørn #2) af Julian Gough & Jim Field

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s