Katastrofe-kurs (Wimpy Kid #11) af Jeff Kinney

IMG_3993.jpg

*Reklame for Gyldendal/anmeldereksemplar* – Titel: Katastrofekurs (Wimpy Kid #11) – Forfatter: Jeff Kinney – Forlag: Gyldendal – Anmeldereksemplar fra Gyldendal

★★★★☆

Katastrofekurs af Jeff Kinney er nr. 11 i serien om Wimpy Kid og endnu engang er man godt underholdt hele vejen igennem. Helt ærligt, så er jeg bare helt vild med den her serie. Det hele spiller bare. Jeg får stadig Basserne-vibes, når jeg læser med og fanger mig selv i at grine højt eller fnise, imens jeg læser.

Jeg er først og fremmest vild med illustrationerne. Den er enkel, men formår alligevel at få det essensen i historien med – selv helt ned i den mindste streg. Desuden er sproget godt og letforståeligt for målgruppen. Der er humor på spil og en skøn børne-naivitet og logik, som gør det så skønt at læse.

Desuden er historierne i bogen varierede og skøre – tænkt ud af boksen, som sætter tankerne i gang. Lige præcis fra et barns idéer og fantasi. Der er helt almindelige hverdagsscenarier, men også tanker om at fryse sig selv ned og vågne op i en anderledes fremtid, om mormor mon virkelig holde øje med én altid eller om hvor Halloween-slikket er gemt.

Jeg er VILD med denne serie. Det er en fantastisk læseoplevelse med masser af underholdning, charme og det ekstra, som gør, at bogen er uforglemmelig efter endt læsning.

Wimpy Kid-serien er perfekt til målgruppen: drenge 8-12 år, og derudover også alle andre, for det er en underholdende læsning, uanset om man er barn, teenager eller voksen.

One thought on “Katastrofe-kurs (Wimpy Kid #11) af Jeff Kinney

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s