Fantastiske skabninger: 20 postkort lige til at farvelægge af HarperCollins

foto 3.JPG

*Reklame* – Titel: Fantastiske skabninger: 20 postkort lige til at farvelægge – Forfatter: HarperCollins – Forlag: HarperCollins – Anmeldereksemplar fra HarperCollinsNordic

★★★★★

Er du vild med Harry Potter? Er du så måske også vild med Fantastiske skabninger og hvor de findes? Så du mon også filmen sidste år? Hvis du kan nikke genkendende til disse tre spørgsmål, så tror jeg, at du skal læse videre.

HarperCollins har udgivet denne skønne og smukke postkortbog, som indeholder motiver fra malebøgerne Fantastiske skabninger og hvor de findes: magiske skabninger, og Fantastiske skabninger og hvor de findes: magiske karakterer og steder (også udgivet af selv samme forlag).

Med denne postkortbog får du muligheden for at dykke ned i de magiske og fantastiske minder fra filmen, og du har samtidig lov til at farvelægge. Du kan bruge tusch, farveblyanter, fedtfarver eller vandfarver. Kun fantasien sætter grænsen, så det er bare om at prøve lykken.

Dette er den perfekte gave til Harry Potter-fan’en, som har alt og vil have alt, som har universet at gøre. Desuden er det et godt alternativ til at se tv eller sidde med telefonen. Her får tankerne frit spil, samtidig med at du er kreativ. Måske gør farvelægningen, at skabningerne bliver endnu mere fantastiske? Find selv ud af det!

One thought on “Fantastiske skabninger: 20 postkort lige til at farvelægge af HarperCollins

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s