Verden styrter (En Ravnenes Hvisken-fortælling #2,5) af Malene Sølvsten

IMG_1555.jpg

*Reklame for Gyldendal/anmeldereksemplar* – Titel: Verden styrter (Ravnenes Hvisken #2,5) – Forfatter: Malene Sølvsten – Forlag: Gyldendal – Anmeldereksemplar fra Gyldendal

★★★☆☆

Verden styrter (Ravnenes Hvisken #2,5) af Malene Sølvsten var en skøn overraskelse. Jeg kan godt indrømme, at jeg er blevet utrolig glad for Ravnenes Hvisken-universet og jeg er virkelig stolt af Malene. Jeg har fulgt hende lige fra starten, været til nogle af første solooplæg, hun holdt, mødt hende tilfældigt til en krammer på gågaden i Aarhus og til Fantasyfestivalen 2018 har jeg æren af at interviewe hende. Hvor er det fedt at se hvordan hun har udviklet sig, siden Ravnenes Hvisken 1 udkom i sin tid. Nå, men tilbage til Verden styrter.

Da jeg først hørte om projektet var jeg nysgerrig og syntes, at det var superfedt at få en ekstra ”gave” og rejse tilbage til universet. Verden styrter er en lille kort bog i et lækkert, men lidt mindre format, end de andre bøger. Historien har sit fokus på Varnar, hvordan han sluttede sig til modstandsbevægelsen og i sidste ende blev Annes beskytter. Det er spændende at høre historien fra hans synsvinkel, lære ham bedre at kende og se universet fra en ny vinkel. Det er tydeligt, at der er fare på færde og mørket lægger sig lige så stille over verden.

Det var en rigtig god læsning og det er en lækker feature for Ravnenes Hvisken-fans. Jeg kunne dog ikke overleve på denne Ravnenes Hvisken-fortælling alene, da der er sådan en fantastisk indlevelsesevne og utrolig dybde i serien. 140 sider er bare ikke nok – man vil have mere, men det er jo trods alt en god ting, ik’? Men heldigvis er det jo også en ekstra treat til alle dem, der nu går spændt og venter på Ravnenes Hvisken 3. Det bliver underligt og trist at skulle tage afsked med serien, men vi behøver ikke at sørge så længe, for en tv-serie er jo på vej, hvilket jeg er meget begejstret over!

One thought on “Verden styrter (En Ravnenes Hvisken-fortælling #2,5) af Malene Sølvsten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s