Harry Potter: En rejse gennem magiens historie af British Library

IMG_3979.jpg

*Reklame for Forlaget Gyldendal/anmeldereksemplar* – Titel: Harry Potter: En rejse gennem magiens historie – Forfatter: British Library – Forlag: Gyldendal – Anmeldereksemplar fra Gyldendal

★★★★★

Jeg er faldet fuldstændig-pladask for Harry Potter: En rejse gennem magiens historie af British Library. Det er én af årets bedste udgivelser og så er den jo perfekt, hvis man er Harry Potter-fan, og hvis I skulle være i tvivl; det er JEG! Jeg elsker denne bog og den bliver helt sikkert læst utallige gange, så den til sidst bliver lige så slidt som de oprindelige Harry Potter-bøger i serien.

Jeg elsker alt fra Harry Potter-verdener. Jeg labber det i mig – merchandise, bøger om universet, små fine idéer og alt relateret til den magiske verden. Derfor var det også et must at læse denne her, og allerede da jeg så forsiden var jeg helt solgt. Da jeg så indholdsfortegnelse blev jeg endnu mere fascineret. Man kan nemlig dykke ned i emner som eliksir og alkymi, botanik, besværgelser, forsvar mod mørkets krafter og magiske dyrs pasning og pleje, og meget meget (!) mere.

Udover disse fine emner, så er der fantastiske illustrationer, som støtter godt op om det formidlede tekst. Samtidig er der illustrationer af selveste J.K. Rowling og noget af det fedeste er kapitler med håndskrevne noter fra den oprindelige Harry Potter og De Vises Sten-udgivelse. Vi kommer bag om alt en ægte Harry Potter-fan gerne vil vide om, både inspireret af mytologi, den fantastiske verden, verdenshistorien- og kulturen.

Jeg lærte endnu engang noget nyt om min yndlings-litterære verden, samtidig med at jeg blev taget på en rejse tilbage til fortiden, til alle minderne, til mit første med Harry Potter-bøgerne, filmene og længslen efter at vente på en ny udgivelse hver sommer.

Harry Potter: En rejse gennem magiens historie af British Library er et must for den hardcore Harry Potter-fan og et must for den, som vil vide mere om universet. Utrolig smuk og inspirerende udgivelse.

One thought on “Harry Potter: En rejse gennem magiens historie af British Library

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s