Villads fra Valbys uhyggelige Halloween af Anne Sofie Hammer

IMG_5966.jpg

*Reklame for Høst & Søn/anmeldereksemplar* – Titel: Villads fra Valbys uhyggelige halloween – Forfatter: Anne Sofie Hammer – Forlag: Høst & Søn – Anmeldereksemplar fra Høst & Søn

★★★★☆

Villads fra Valbys uhyggelige halloween er den første af bøgerne, som jeg har læst i Villads-serien, og det bliver bestemt ikke den sidste. Jeg har før læst bøger af Anne Sofie Hammer, og man bliver ikke skuffet. Sproget er godt og perfekt skrevet til målgruppen – det er noget helt særligt, som Anne Sofie Hammer kan. Det er fantastisk at se hvor meget glæde hun kan skabe for børn med sine sjove, hyggelige og hjertevarmende bøger.

Historien handler om Villads, der gerne vil fejre Halloween og ud at rasle. Deres forældre forstår dog ikke rigtig hvorfor, men giver sig til sidst. Derfra begynder det for alvor. De forbereder kostumer og tager afsted.

Sproget er enkelt, men har masser af humor, skarpe dialoger og en varme, der gør, at det bliver en fantastisk læseoplevelse – både for børn at læse selv og oplæsning sammen med deres forældre.

Villads fra Valbys uhyggelige halloween er ingen undtagelse og skal helt sikkert læses. Forhåbentlig kan den sprede lidt (u)hygge, imens der pyntes op, laves spas og ballade, og der sker spændende ting rundt omkring.

One thought on “Villads fra Valbys uhyggelige Halloween af Anne Sofie Hammer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s