Midtby Cool af Morten Reimar

IMG_5955.jpg

*Reklame for Forlaget Frederiksberg Allé/anmeldereksemplar* – Titel: Midtby cool – Forfatter: Morten Reimar – Forlag: Forlaget Frederiksberg Allé – Anmeldereksemplar fra Forlaget Frederiksberg Allé/forfatteren

★★★☆☆

Midtby cool er en digtsamling skrevet af Morten Reimar. Det er en rigtig fin læseoplevelse og skarpe digte, som det er meget nemt at relatere til – særligt, når man bor i Aarhus kan man nikke genkendende til det skrevne. Digtsamlingen er fragmenter af byliv, et kig gennem vinduet på tredjesal på Trøjborg, dating, café- og natteliv i Aarhus midtby.

Skrivestilen er god og enkel, men dybden hænger stadig tykt mellem linjerne. Det er rigtig fine og kompakte digte, og der er plads til eftertænksomhed, at trække vejret og det hele står så klart foran én, når man læser det. Det er en sanselig gåtur gennem Aarhus, både om dagen og om natten. Generelt er det rigtig god læsning, men man kommer helt sikkert tættere på teksten og stemningen, når man er bosat i Aarhus.

I Midtby cool er der både plads til de små ting, men også de store, tunge og vigtige. Der er plads til dating, caféture, men samtidig ensomheden, rastløsheden og hvad-er-det-næste-skridt i et ungt menneskes søgen på sig selv. Selvom digtsamlingen er godt skrevet, så er der også plads til banaliteter, men det skal der være. Desuden skinner det tydeligt igennem, at der er mere på spil og dybe tematikker, som behandles i denne udgivelse.

One thought on “Midtby Cool af Morten Reimar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s