Halloween spøgelset af Karsten S. Mogensen

foto 1 (3).JPG

*Reklame for Calibat/anmeldereksemplar* – Titel: Halloween spøgelset – Forfatter: Karsten S. Mogensen – Forlag: Calibat – Anmeldereksemplar fra Calibat

★★★☆☆

Halloween spøgelset er skrevet af Karsten S. Mogensen. Udover at være en Halloween-historie, så handler det også om mod, at sige fra, at lære sine egne grænser at kende, men også om mystik, gys og hvordan man skræmmer allerbedst.

Det er på Halloween-aftenen, at det hele går løs. Alle er klædt ud som varulve eller genfærd. De fleste har det rigtig sjovt, men desværre gælder det ikke for Lau. Han bliver nemlig forfulgt af sine plageånder og de er ved at trænge ham op i en krog. Kan mon nå at komme væk, inden at de når ham? Lau må være opfindsom for at få skabt den bedste plan.

Udover at være spændende og fuld af gys, så er Halloween spøgelset en rigtig god historie, for der er mere på spil end som så. Det er en historie, som også handler om at være stærk, at forsvare sig selv og tro på, at man kan det, som man sætter næsen efter. Lau lærer sine grænser at kende og vigtigst af alt; at sige fra.

Halloween spøgelset er en rigtig underholdende historie med gode illustrationer, som også rummer en rigtig god morale.

One thought on “Halloween spøgelset af Karsten S. Mogensen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s