ILDPRØVEN (VILDHEKS #1) AF LENE KAABERBØL

IMG_4908

*Reklame for Alvilda/anmeldereksemplar* – Titel: Ildprøven (Vildheks #1) – Forfatter: Lene Kaaberbøl – Forlag: Alvilda – Anmeldereksemplar fra Alvilda

★★★☆☆

Ildprøven er første bind i Vildheks-serien, som er skrevet af Lene Kaaberbøl. Jeg var meget spændt på at læse denne her og blev glædeligt overrasket, da jeg både modtog bogen, en fin plakat, bogmærker samt biografbilletter (TUSIND TAK, Alvilda!)

Anyways, jeg blev ikke skuffet. Det var en rigtig fin læseoplevelse med masser af spænding, mystik og en hovedperson, som alle piger kan identificere sig med. Hun er sej, modig, men også nogle gange usikker på om det hele mon vil gå.

Starten på bogen er rigtig god og sætter virkelighed ens nysgerrighed på 100 % Hver gang Clara møder den sorte kat, så sker der noget helt specielt. Hun hvirvles ind i en magisk og spændende verden, hvor hun gang på gang skal lære sig selv og de nye omgivelser at kende.

Ildprøven er en rigtig god bog, fordi den i den grad taler til målgruppen. Alle piger mellem 8-13 år vil kunne identificere sig med Clara – enten heppe på hende eller ønske at være hende. Hun er en helt almindelig pige, som pludselig skal opleve et helt nyt liv med magi og at alting ikke altid er, som det skal være. Desuden er sproget rigtig godt – det er spændende og med rigtig gode beskrivelser, samtidig med at det er enkelt og letlæseligt. Jeg glæder mig til at læse videre i Vildheks-serien.

One thought on “ILDPRØVEN (VILDHEKS #1) AF LENE KAABERBØL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s