Bryster skal hoppe når man hikker af Hella Joof & Karen Thisted

SDC15967.JPG

*Reklame for Politikens Forlag/anmeldereksemplar* – Titel: Bryster skal hoppe, når man hikker – Forfatter: Hella Joof & Karen Thisted – Forlag: Politikens Forlag – Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag

★★★★☆

Bryster skal hoppe, når man hikker af Hella Joof & Karen Thisted er en bog, som jeg i den grad kan anbefale. Som fan af Hella Joof glædede jeg mig i den grad til at læse den. Jeg kendte ikke meget til Karen Thisted, men jeg blev glædeligt overrasket. Det bedste ved denne bog er naturligvis indholdet, men selve udtryksformen af bogen er helt fantastisk.

Som læser følger man som fluen på væggen, imens man overværer forskellige temaer af Hella Joof og Karen Thisted i form af samtaler. Det er skrevet som manuskript-form, så man læser reaktioner og dialog. Man skulle tro, at dette ville blive kedeligt eller livløst, men det er tværtimod levende, humoristisk, varmt og nærværende.

Det er nogle rigtig gode emner, der præsenteres i denne bog – lige fra kærlighed, venskab, at vokse op, familie, relationer og eksistentielle spørgsmål. De to kloge damer formår virkelig at sætte tankerne i gang og samtidig komme vidt omkring ift. emner og følelser. Vi følger deres liv fra barndom til voksenliv, så udover at det er en bog om forskellige temaer, så er det samtidig også en biografisk beretning fra to stærke kvinder.

Bryster skal hoppe, når man hikker er en rigtig god bog, som er varm og levende. Det kan i den grad anbefales. Desuden er der masser af humor og nærvær, som gør det som om man lige så godt kunne sidde ved siden af og lytte.

One thought on “Bryster skal hoppe når man hikker af Hella Joof & Karen Thisted

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s