For altid, Lara Jean #3 af Jenny Han

SDC15975.JPG

* Reklame/Sponsoreret indlæg af Bog & Idé – Titel: For altid, Lara Jean #3  – Forfatter: Jenny Han – Forlag: CarlsenPuls – Anmeldereksemplar fra Bog & Idé (direkte link til bogen her)

★★★☆☆

For altid, Lara Jean #3 er tredje og sidste del af Jenny Hans serie, som nu også er aktuel på Netflix – hvilket i den grad også kan anbefales. Jeg var helt vild med første bind i serien, men knap så glad for 2’eren, så jeg var ret spændt på at se, hvad 3’eren ville byde på.

Vi er tilbage i Lara Jeans liv, og hvor er det skønt og behageligt, for universet er bare så hjemligt, hyggeligt og dejligt at være i. Jeg er vild med Lara som karakter, hendes familie og venner, for der er virkelig kræset om personlighederne og dialogerne. Det er tydeligt, at det er en roman, hvor der er fokus på kærligheden, familien og relationerne – hvilket er befriende, for i mange YA-romaner er forældrene lidt væk fra plottet.

Det er dejligt at være tilbage og se hvordan Lara bærer sig ad i highschool, tankerne om college, kærligheden (vil det mon gå eller vil det ikke?) og de mange spørgsmål, der farer rundt i hovedet, når man står ved en skillevej. Desuden er det en sød kærlighedshistorie, som man ikke kan få nok af. Det virker ægte og godt, og karaktererne kravler ind under huden.

Generelt er det en rigtig god læseoplevelse, som jeg varmt kan anbefale til målgruppen. Sproget er godt, humoristisk og de skarpe dialoger bærer nemt plottet frem, MEN (og ja, nu kommer det!) jeg synes, at plottet i dette bind gik for langsomt. Der er en vis begivenhed, som jeg ikke vil nævne, som der bruges alt for meget energi på. Det virker som om der manglede plot, og derfor var denne storyline med – og der må jeg indrømme, at jeg kedede mig.

Der er dog heldigvis meget, som gør det til en rigtig god læseoplevelse. Vi får svar på forskellige spørgsmål, og samtidig afsluttes historien også rigtig fint. Alt i alt er For altid, Lara Jean en rigtig god, sød og varmende YA-roman. Den er perfekt til sommerlæsning eller hyggelæsning i de sene vinteraftener.

One thought on “For altid, Lara Jean #3 af Jenny Han

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s