Kunsten at være negativ af Lotta Sonninen

SDC15932.JPG

*Reklame for Modtryk/anmeldereksemplar* – Titel: Kunsten at være negativ – Forfatter: Lotta Sonninen – Forlag: Modtryk – Anmeldereksemplar fra Modtryk

★★★★☆

Kunsten at være negativ af Lotta Sonninen er et dejligt og humoristisk tiltag. Da jeg læste og kiggede bogen igennem kunne jeg ikke finde ud af, om selve bogen var en stor fuck-finger til Bullet Journal-generationen eller om man skal lade være med at tage den så bogstaveligt. Denne bog er morsom og jeg var vild med at læse den.

Bogen er lækkert sat op og har et Bullet Journal-Wreck this Journal-udseende, men er alligevel helt sin egen. Jeg kan præsentere følgende kapitler:

  • Bebrejd andre
  • Vær vred til hverdag og fest
  • Hæng fast i fortiden Find fejl ved verden (alletiders, ik’?)

Du kan også lave en liste over dine fjender, bebrejde andre for dine fiaskoer eller finde fejl ved din ægtefælle eller kolleger.

Kunsten at være negativ af Lotta Sonninen er et friskt pust til de mange Bullet Journals, som jeg naturligvis synes er vigtige, men denne type bog har bare kant og er anderledes. Jeg er helt sikker på, at vi alle kender én, som ville have godt af enten at benytte sig af denne bog til at rase ud, skrive morsomme anekdoter ned eller også er det den af vores venner, som altid klager over alt og alle, som ville kunne tie stille i vores selskab, og i stedet for skrive det hele ned i bogen.

Uanset hvilken mulighed, som du ser, så er et rigtig godt alternativ til mandelgaven.

One thought on “Kunsten at være negativ af Lotta Sonninen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s