Bag kulisserne på: fantastiske skabninger og hvor de findes af Ian Nathan

foto.JPG

*Reklame for HarperCollinsNordic/anmeldereksemplar* – Titel: Bag kulisserne på: fantastiske skabninger og hvor de findes – Forfatter: Ian Nathan – Forlag: HarperCollinsNordic – Anmeldereksemplar fra HarperCollinsNordic

★★★★★

Så er det endnu engang tid til en ny film/bog i Harry Potter-universet. I disse dage vrimler det med magiske skabninger – you get it? 🙂 Har du mon været inde at se filmen endnu? Jeg ville meget gerne høre din mening i kommentartråden forneden!

Grundet den nye film samt manuskriptet, der også udgives (anmeldelse af manuskriptet følger senere!) besluttede jeg at lave en uge dedikeret til Harry Potter og Fantastiske skabninger på bloggen. Er det ikke verdens bedste idé? Alle fans og nørder klapper i deres hænder. Jeg ved ikke med dig (men forhåbentlig jo!), men jeg elsker dette magiske univers og i den følgende uge er der lækre læseoplevelser at komme efter – og naturligvis Harry Potter-relateret.

Vi starter ud med Bag kulisserne på: fantastiske skabninger og hvor de findes, som var en rigtig god udgivelse. Den tager læseren med og dykker ned i detaljerne – og virkelig (!) ned i detaljerne. Vi drager bag filmen og lærer om skabelsen af filmen i 1920’ernes New York, kostmer, tryllestave, special effects og meget meget mere. Det er virkelig en smuk bog og passer perfekt til enhver Harry Potter-fan.

Bogen beskrives som ”det ultimative opslagsværk”, som følger filmen skridt for skridt, samtidig med at det er en rigtig fin introduktion til universet og selve romanen Fantastiske skabninger og hvor de findes. Og selve designet skal ikke glemmes, for det fungerer til fulde. Virkelig smuk bog og en rigtig god læseoplevelse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s