Det rygende timeglas (De Ualmindelige #2) af Jennifer Bell

IMG_4850.jpg

*Reklame for Høst & Søn/anmeldereksemplar* – Titel: Det rygende timeglas (De Ualmindelige #2) – Forfatter: Jennifer Bell – Forlag: Høst & Søn – Anmeldereksemplar fra Høst & Søn

★★★☆☆

Det rygende timeglas af Jennifer Bell er del to af De Ualmindelige. Jeg var ret vild med 1’eren og fascineret af hvor godt bogen var skrevet, og samtidig hvor mange fine elementer, der indgår i romanen. Derfor var det også dejligt at vende tilbage til universet.

Ivy og Seb vender tilbage til Lundinor og kastes straks ud i et nyt hæsblæsende eventyr. Et fremmed symbol dukker op i gaderne og symboliserer, at der er fare på færde. Det er en klassisk kamp mellem det gode og det onde spækket med en hel del humor, varme og charme lige i øjenhøjde til børn og den yngre læse-målgruppe.

Det er i den grad en serie, som kan sammenlignes med Harry Potter. Den er til målgruppen, der er en smule yngre end Harry Potter-målgruppen. Der er masser af magi, eventyr, helte, der kæmper mod det onde, og historien er godt skrevet. Der ses aldrig ned på eller løftes pegefingre. Jennifer Bell skriver det helt, som det skal være, og derfor vil mange være glade for denne serie.

Dog må jeg indrømme, at denne 2’er ikke krøb ind under huden på mig på samme måde, som den forrige, hvilket ærgrede mig lidt. Men jeg vil helt sikkert læse videre, for jeg bliver nødt til at se, hvad der sker i tredje og sidste bog.

One thought on “Det rygende timeglas (De Ualmindelige #2) af Jennifer Bell

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s