Tørst/Trøst af Libe R

SDC15895.JPG

*Reklame for Forlaget Nelumbo/anmeldereksemplar* – Titel: TØRST/TRØST – Forfatter: Libe R – Forlag: Forlaget Nelumbo – Anmeldereksemplar fra Forlaget Nelumbo

★★★☆☆

TØRST/TRØST af Libe R er den første udgivelse, jeg har læst fra Forlaget Nelumbo, og jeg synes, at det er en rigtig god start. Det er en kortroman i den social-realistiske genre, som er hurtigt læst, men det er langt fra enkelt og overfladisk – snarere er det dybt og der er tunge tematikker på spil.

Jeg synes i den grad, at det lykkes Libe R at formidle sin historie. Det er ikke kun sex, begær og kærlighedsrelationer, der kommer til udtryk, men derimod også emner som sorg, tab, udvikling og relationer mellem mennesker – hvordan bånd kan dannes og hvor let de kan brydes igen.

Sproget er den bedste faktor ved denne udgivelse. Det er simpelthen så råt og lige på, og selvom det er enkelt formidlet, så er der mange lag og facetter i sprogets tone. Et par enkle steder skal man lige holde tungen lige i munden for at kunne følge dialogen, men selvom det er, så skinner budskabet og emnerne nemt igennem.

TØRST/TRØST af Libe R er en flot udgivelse, som sætter tankerne i gang. Samtidig med at man får præsenteret forskellige typer af mennesker, kriser og scenarier, som alle peger imod udvikling, så er der samtidig også med kærlighed, sensualitet og begær – men dog uden at det bliver for forceret.

One thought on “Tørst/Trøst af Libe R

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s