Sarah Skarums julebog af Sarah Skarum

4. december.JPG

*Reklame for PeoplesPress/anmeldereksemplar* – Titel: Sarah Skarums julebog – Forfatter: Sarah Skarum – Forlag: PeoplesPress – Anmeldereksemplar fra PeoplesPress

★★★☆☆

Sarah Skarums julebog af samme forfatternavn er en bog, som jeg glædede mig til at læse – allermest fordi jeg var nysgerrig på, hvad læsningen dog kunne byde på. Denne bog er nemlig ikke en klassisk to-do eller en kogebog, men derimod en blanding af begge ligeledes med personlige fortællinger om juletraditioner, at fejre jul og at skabe hygge i december måned.

Jeg er positivt overrasket over denne bog, og jeg synes i den grad, at Sarah Skarum slipper afsted med det. Billederne er fine, opskrifterne er godt beskrevede og overskuelige, samtidig med at der er god stemning at hente, når man bladrer sider.

Bogen er opbygget med huskelister, hvad man skal nå før juleaften, opgavelister og opskrifter på de fleste og vigtigste juleretter. Der er mange gode bud på at skabe en overskuelig december og jeg synes, at det fungerer til fulde.

Det kan sagtens være, at jeg selv benytter mig af bogen på et tidspunkt. Det er en rigtig god start, hvis man har en travl hverdag, og skal få plads til det hele, når der er trængsel og alarm.

One thought on “Sarah Skarums julebog af Sarah Skarum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s