Ham med skægget af Pernille Melgaard Pedersen

7. december.JPG

*Reklame for PMPstories/anmeldereksemplar* – Titel: Ham med skægget – Forfatter: Pernille Meldgaard Pedersen – Forlag: PMPstories– Anmeldereksemplar fra PMPstories/Pernille Meldgaard Pedersen

★★★☆☆

Ham med skægget af Pernille Meldgaard Pedersen er en rigtig sød julehistorie, som jeg i den grad nød at læse. Det er en kort historie, men der er masser af potentiale i historien og derfor er det en god læsning hele vejen igennem.

Hovedpersonen Stella er lykkelig gift, og har både mand og datter. Og Stella elsker jul! Det er noget af det bedste, hun ved – og derfor er det så svært, at datteren Mille ikke vil tro på Julemanden, når Stella tror så indædt.

Samtidig med at der er god dialog, julestemning og humoristiske situationer i fortællingen, så gemmer dig så et dybere budskab med fortællingen, som jeg ikke vil afsløre her. Alt i alt virker historien og plottet glider nemt fremad, samtidig med at man kan mærke varmen, december-duftene og essen af julemåneden.

Det eneste minus er, at der var nogle grammatiske og lingvistiske fejl, som forstyrrede min læsning lidt, men bortset fra det fejler historien ingenting.

Ham med skægget er en kort, men rigtig fin julehistorie til den travle december-måned. Perfekt til at læse med en kop te i sofaen.

One thought on “Ham med skægget af Pernille Melgaard Pedersen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s