Fest på juleslottet (Secret Kingdom Special #1) af Rosie Banks

16. december.JPG

*Reklame for Flachs/anmeldereksemplar* – Titel: Fest på juleslottet (Secret Kingdom Special #1) – Forfatter: Rosie Banks – Forlag: Flachs– Anmeldereksemplar fra Flachs

★★★☆☆

I Fest på juleslottet (Secret Kingdom Special #1) af Rosie Banks kommer vi sammen med de tre søde piger tilbage den magiske og fantastiske verden. I det hemmelige rige er de ved at gøre klar til jul. Sofie, Ella og Jasmin glæder sig til at fejre 2 jule – en i vores verden og en i den magiske med alle vennerne på Juleslottet. Naturligvis er den onde dronning Malice på spil og kaster en forbandelse over slottet. Julen bliver aflyst, men kan pigerne mon hjælpe deres venner, så det alligevel kan blive jul?

Plottet er meget lig som det sædvanlige plot i denne serie, og det fungerer fint, men byder ikke på den vildeste spænding. Dog er serien godt skrevet i øjenhøjde til målgruppen, hvilket er rigtig godt.

Jeg synes, at serien er god og denne bog er særligt god, fordi der blandes en magisk verden, det gode mod og det onde, og så er der en masse julet med også. Denne blanding mellem det magiske og det julede fungerer faktisk rigtig godt.

Fest på juleslottet af Rosie Banks er en rigtig god feature til serien, og den er særligt god til pigerne.

One thought on “Fest på juleslottet (Secret Kingdom Special #1) af Rosie Banks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s