Konfekt af Annemette Voss

19. december.JPG

*Reklame for Politikens Forlag/anmeldereksemplar* – Titel: Konfekt – Forfatter: Annemette Voss – Forlag: Politikens Forlag – Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag

★★★★☆

Jeg er vild med bøger af Annemette Voss. Denne er endnu én af slagsen. Du har også Julebag til gode, hvis du har brug for flere lækre og juleagtige opskrifter. I denne bog er der mere end 40 opskrifter på lækker konfekt, som passer perfekt til december måned. Bogen er godt formidlet og derfor kan alle være med – store som små.

Der er de klassiske opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder og tørrede frugter. Der er også de lidt avancerede med guld, glimmer, cognac og saltkaramel. Derudover er der også de nyere opskrifter med f.eks. glase, fudge og snebolde.

Generelt er jeg virkelig vild med bogen, for den får ens mund til at løbe i vand af alle de lækre og smukke billeder. Den gør opskrifterne indbydende og bogen har samtidig et flot og overskueligt design. Den giver nye idéer til december måned – dog må jeg indrømme, at jeg er mindre glad for opskrifterne med lakrids og tranebær, men det er jo en smagssag.

Glædelig jul – tag du et stykke konfekt mere!

One thought on “Konfekt af Annemette Voss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s