Gennem sløret (Ilttyv #3) af Nicole Boyle Rødtnes

SDC15933.JPG

*Reklame for Alvilda/anmeldereksemplar* – Titel: Gennem sløret (Ilttyv #3) – Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes – Forlag: Alvilda – Anmeldereksemplar fra Alvilda

★★★★☆

Jeg kan slet ikke fatte, at denne serie er slut. Det var jeg slet, slet, slet ikke klar på! Det er længe siden, at jeg har læst en så god og spændende dystopisk serie – siden Exilium af Linette Harpsøe, selvom disse to serier er helt forskellige fra hinanden.

Vi er tilbage i denne frygtelige og grå verden, hvor farer lurer overalt og Shay og Troy er truet mere end nogensinde. Hele verdenen er ved at bryde sammen og det mærkes tydeligt. Landet er i oprør. Der planlægges en revolution og det må briste eller bære, for de bliver nødt til at se en udvikling. Det er et spørgsmål om liv eller død.

I denne serie har der været mange spørgsmål, som man skulle have svar. Diverse plots og spændingselementer, og det er også helt tydeligt at se i denne afslutning på serien.

Der er ufattelig meget spænding og tempo på denne 3’er, og den er dælme stærk! Det er ikke en svag 3’er – den sparker derimod røv og der er næsten ikke øjeblikke til at trække vejret. Det er virkelig en pageturner. Flere steder tænker man: ”Nej nej nej!” og andre gange tænker man: ”Ej, Nicole, det der gør du ikke …” Der er spænding til sidste side og jeg synes i den grad, at denne roman fungerer på alle måde.

Jeg er virkelig (!) glad for, at jeg startede med at læse Ilttyv, for det er én af de bedste og mest gennemførte serier, der er skrevet af en dansk forfatter. Jeg tager hatten af for Nicole Boyle Rødtnes, for hun har virkelig gjort det flot! Så kommer det allervigtigste spørgsmål: hvornår kommer filmen så!?

One thought on “Gennem sløret (Ilttyv #3) af Nicole Boyle Rødtnes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s