Ourea (Sjælevandrer #2) af Charlotte Fischer

49509451_335411750382547_6309230004894957568_n.jpg

*Reklame for Forlaget Facet/anmeldereksemplar* – Titel: Ourea (Sjælevandrer #2) – Forfatter: Charlotte Fischer – Forlag: Forlaget Facet – Anmeldereksemplar fra Forlaget Facet

★★☆☆☆

Jeg var meget spændt på at læse Ourea (Sjælevandrer #2) af Charlotte Fischer. Jeg synes, at 1’eren i serien var god, selvom jeg synes, at der var mange ting på spil i en enkelt roman, men alt i alt fungerede læsningen og var også fængende.

Jeg er derfor virkelig ked af at sige det, men dette var (for mig personligt!) den svære 2’er. Jeg synes, at starten er rodet og der springes for meget mellem forskellige tidspunkter. Det gør det svært for læseren at følge med, hvilket er så ærgerligt, for der er meget på spil og meget spænding at komme efter i bogen.

Der er endelig lukket mere op for sjælevandrer-delen og den anden verden, som jeg var meget interesseret i og savnede lidt af i bog 1. Det er noget af det, som gør bogen allerbedst. For mig kunne der sagtens have været mere af det og så kunne der have været skruet ned for familierelationer og kærlighedsrelationen, som jeg ofte synes bliver en gentagelse. Derudover manglede jeg også en ekstra korrekturrunde, hvilket er ærgerligt, for det sproglige gik ud over læsningen.

Jeg beklager virkelig, men jeg synes, at det var svært at komme igennem denne her, hvilket jeg ærgrer mig meget over. Det er helt tydeligt, at der ligger en meget original og spændende idé bag hele universet og det skal Charlotte Fischer helt klart have ros for. Der er mange interessante ting i denne verden og man husker den helt tydeligt. Beskrivelserne gør verdenen levende. Jeg håber på meget mere fantasy, overnaturligt og mere af den spændende Sjælevandrer-del i næste bog, for jeg har ikke givet op endnu. Jeg vil meget gerne læse afslutningen og tredje bog i serien.

Advertisements

One thought on “Ourea (Sjælevandrer #2) af Charlotte Fischer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s