Aldrig mere venner (Selma #1) af Puk Krogsøe

49898240_375098729919719_3164250600514781184_n.jpg

*Reklame for Carlsen/anmeldereksemplar* – Titel: Aldrig mere venner! (Selma #1) – Forfatter: Puk Krogsøe  – Forlag: Carlsen – Anmeldereksemplar fra Carlsen

★★★☆☆

Aldrig mere venner! (Selma #1) af Puk Krogsøe er en rigtig god og rammende bog til målgruppen 10-12 år – og særligt til pigerne, hvilket man også kan se på forsiden. Den er lys, lækker og med masser af fine ting som f.eks. blomster, Insta og meget mere.

Bogen er kort og godt formidlet i et let sprog, så det bliver aldrig tung læsning og det ville være god fritidslæsning eller som selvvalgt bog i skolen. Desuden er det en god bog, for der er mange ting på spil, f.eks. mobning, at sige farvel til en veninde, når en ny dreng starter i klassen, at lære sig selv at kende og indse, at man tvinges til at se tingene fra nye vinkler.

Det er nogle gange lidt hårdt at læse med, for Selma har det ikke så godt i skolen. Maja og hende var engang venner, men nu er hun altid rigtig led og hendes veninder himlen med øjnene, når Selma nærmer sig. Heldigvis er der lys i mørket og der venter gode oplevelser lige om hjørnet. Man skal blot vente på dem.

Jeg vil anbefale denne serie til læsere af Veninder for altid af Camilla Wandahl og Mission Feriekys af Sandra Schwartz. Det er en sød historie og jeg glæder mig meget til at læse videre. Selma er en god pige, som nok skal udvikle sig en del på vejen. Det bliver spændende at følge med.

Advertisements

One thought on “Aldrig mere venner (Selma #1) af Puk Krogsøe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s