Nordiske guder af Johan Egerkrans

49716236_2195075387210350_6158481553363042304_n.jpg

*Reklame for Alvilda/anmeldereksemplar* – Titel: Nordiske guder – Forfatter: Johan Egerkrans – Forlag: Alvilda – Anmeldereksemplar fra Alvilda

★★★★☆

Nordiske Guder af Johan Egerkrans var en virkelig dejlig overraskelse. Jeg har aldrig rigtigt vidst nok om nordisk mytologi, så jeg har måttet fjumre mig lidt igennem og slå mange ting op. Mange har lært det fra skoletiden eller fra tegneserier, men det er ligesom bare fløjet henover hovedet på mig. Dog har jeg altid fundet det yderst interessant.

Da jeg fik muligheden for at læse denne bog, takkede jeg ja, og det har jeg slet ikke fortrudt. Hvor er Nordiske Guder bare en flot og fængende udgivelse. De smukke illustrationer suger ind i universet og gør det ufattelig spændende. Der er virkelig kælet for detaljerne og jeg er vildt imponeret over stregen, som sætter en helt særlig stemning, når man bladrer sider.

Man introduceres til de ni riger, jætterne, monstre, guder og en flot rejse gennem den nordiske mytologi – naturligvis fortolket af Johan Egerkrans. Det er en god læsning, som jeg varmt kan anbefale, både til yngre og ældre.

Det er en virkelig god måde at lære mere om nordisk mytologi, mens man får fortalt en spændende og nervepirrende historie.

One thought on “Nordiske guder af Johan Egerkrans

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s