Manuskript: Grindelwalds forbrydelser af J.K. Rowling

SDC16093.JPG

*Reklame for Gyldendal/anmeldereksemplar* – Titel: Manuskript: Grindelwalds forbrydelser – Forfatter: J.K. Rowling – Forlag: Gyldendal – Anmeldereksemplar fra Gyldendal

★★★★☆

Manuskript: Grindelwalds forbrydelser af J.K. Rowling er naturligvis (duh!) en bog, som jeg virkelig havde glædet mig til. Se nu bare, hvor lækker coveret er. Allerede forelsket dér.

Jeg er kæmpe Harry Potter-fan og det har du nok også allerede opdaget, når du kan se, hvor meget, der er læst og anmeldt her på bloggen. Jeg elsker Harry Potter – always! Derfor bliver jeg så glad hver gang, der kommer noget nyt i universet og det gælder også Fantastiske skabninger som denne udgivelse.

Og denne gang er det faktisk endnu et tilfælde, at bogen/manuskriptet var bedre end filmen. Jeg var kort tid efter bogens udgivelse i biografen og se filmen. Den er rigtig god – det er der ingen tvivl om, men det er tydeligt, at det er en 2’er, som leder op til en ny film. Derfor følte jeg, at der manglede noget. Det var ikke den der oversvimlende fornemmelse, som det altid var med Harry Potter-filmene tidligere.

Men tilbage til bogen … Den er virkelig god og bedre end filmen. Hvor filmen ville få 3 stjerner, så får bogen 4 stjerner. Jeg er vild med æstetikken, formatet og hvordan historien formidles via manuskriptet. Rigtig fin bog og selvfølgelig et must for enhver Harry Potter-fan.

One thought on “Manuskript: Grindelwalds forbrydelser af J.K. Rowling

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s