Nordisk mytologi af Neil Gaiman

51109434_389936844887082_3791995641744326656_n.jpg

*Reklame for Modtryk/anmeldereksemplar* – Titel: Nordisk mytologi – Forfatter: Neil Gaiman – Forlag: Modtryk – Anmeldereksemplar fra Modtryk

★★★★☆

Nordisk mytologi af Neil Gaiman er til forskellige typer af læsere: 1) Dem, der gerne vil have en god historie, 2) dem med interesse for nordisk mytologi, og 3) for fans af Neil Gaiman. Uanset hvilken kategori, du hører ind under, så vil det være en fed læseoplevelse. Først og fremmest er bogen lækker, sat godt op og forsiden er så fængende, at man straks bliver nødt til at få den ned fra hylden og nærstudere den.

Neil Gaiman (forfatter af bl.a. Coraline og Stardust og mange, mange flere, som du heller ikke gå glip af!) fortæller på gaimansk manér historier fra den nordiske mytologi. Alle dem, vi kender, og dem, vi måske ikke kendte til før. Det er en spændende læsning og endnu engang viser Gaiman, at han mestrer storytellingens kunst. Det gør han særdeles godt.

Derudover følger der et ordregister bagerst i bogen og en introduktion til de forskellige guder i starten af bogen. Det er en bog med gode historier, humor, men også plads til de eftertænksomme øjeblikke – og det er, hvad Neil Gaiman gør allerbedst.

Dette er bogen, som taler til forskellige målgrupper – både unge og voksne. Med det skarpe og detaljerede, men alligevel letlæselige sprog, er det muligt for mange at få en rigtig god læseoplevelse.

One thought on “Nordisk mytologi af Neil Gaiman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s