5 minutters eventyr af Peter Gotthardt

51152733_1448739871928106_446378008362614784_n.jpg

*Reklame for Alvilda/anmeldereksemplar* – Titel: 5 minutters eventyr – Forfatter: Peter Gotthardt – Forlag: Alvilda – Anmeldereksemplar fra Alvilda

★★★★☆

5 minutters eventyr af Peter Gotthardt er en bog, som jeg havde glædet mig til at få fingrene i længe, og derfor glædede jeg mig meget til at læse med. Det er eventyr, når det er bedst, formidlet på en ny og fin måde. Det tager kun fem minutter at læse dem op, så man kan lige nå en lille historie i løbet af dagen, få en kort pause i travlheden eller snuppe et ekstra eventyr mere inden sengetid.

Der er udvalgt 32 af de bedste eventyr, som starter med den velkendte og elskede sætning “Der var engang …”

Peter Gotthardt har tilpasset eventyrene, så de passer til nutidens sprog, men samtidig er der stadig masser af mystik og eventyrlighed at finde i de 32 fortællinger. Derudover er samlingen illustreret af Sussi Bech og Bente Bech.

Alt i alt er 5 minutters eventyr af Peter Gotthardt en rigtig god bog, som er flot fortalt, flot formidlet og bogen er i et lækkert blødere format, som gør, at der er plads til at kigge, pege og måske tabe en enkelt gang, og hvis det skulle ske, så går det nok med den bløde kant. Rigtig fin børnebog til børneøjne!

One thought on “5 minutters eventyr af Peter Gotthardt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s