Nattens Sanger-trilogi (samlet udgave) af Christina Bonde

foto 2 (11).JPG

*Reklame* – Titel: Nattens Sanger (samlet udgave) – Forfatter: Christina Bonde – Forlag: Forlaget Mellemgaard – Anmeldereksemplar fra Christina Bonde & Forlaget Mellemgaard

★★★★☆

Nattens Sanger-trilogien er en fantastisk og velskrevet serie af Christina Bonde. Hun har derudover også skrevet Sjælevært og Skyggesider, som virkelig også kan anbefales. Generelt er Christina Bonde bare SÅ dygtig (og nej, jeg er IKKE ret objektiv, for jeg er faktisk meget vild med hendes skrivestil og originale ideer). Forleden svarede jeg på ”Date, marry, kill – danske forfattere-edition” og blev hurtigt enig om med mig selv, at jeg helt sikkert ville giftes med Christina Bonde.

Nå, tilbage til emnet… Nattens Sanger-trilogien er en skøn serie. De tre bøger blev oprindeligt udgivet som selvstændige bind, men blev i 2017 samlet i en lækker hardcover-udgave (som jo er denne).

Du har nok opdaget det, men dette er ikke en sædvanlig anmeldelse, men en lille anledning til at skynde sig at læse Nattens Sanger-trilogien, enten som selvstændige bind eller denne samlede udgave.

Genren er vampyr/kærlighed/udvikling og utrolig velskrevet. Man imponeres gang på gang af sproget, karaktererne og hvor nemt det er at indleve sig i historien. Jeg blev næsten ked af at sige farvel til serien, da jeg læste den sidste side, men sådan går det med fantastiske bøger.

Du kan læse anmeldelserne af alle bøgerne her:

Besat (Nattens Sanger #1)

Skæbne (Nattens Sanger #2)

Følelse (Nattens Sanger #3)

foto 1 (11).JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s