Brutally honest af Melanie Brown

51760171_2007750172613720_3192085609250291712_n.jpg

*Reklame/sponsoreret indlæg af Bog & Idé* – Titel: Brutally honest – Forfatter: Melanie Brown – Forlag: Quadrille Publishing – Anmeldereksemplar fra Bog & Idé (direkte link til bogen her)

★★★★☆

Info: Bogen er skrevet på engelsk!

Jeg er kæmpe Spice Girls-fan og jeg har altid fulgt med – faktisk lige siden de kom frem. Derfor har jeg også altid været ret interesseret i at følge med i deres solokarriere og hvordan hvert medlem udviklede sig musik og kreativt. Derfor var denne bog helt klart på listen over must-reads!

Brutally honest af Melanie Brown/vores alle sammens Scary Spice er den anden biografi, men den kommer helt tæt på stjernen – på godt og ondt. Hun er virkelig brutally honest i denne bog og det er både skræmmende, men også fantastisk, at hun bryder diverse tabuer og lukker os helt ind.

Vi hører om alt fra Spice Girls-tiden, soloprojekter efterfølgende og TV-appearances, samtidig med at vi kommer helt tæt på hendes ægteskab, hendes kamp med alkohol og stoffer, selvmordsforsøg, at være mor og at forsøge at tackle det hele, samtidig med at skulle finde sig selv.

Efter ti års abusive ægteskab er hun ved at blive skilt, og hun har prøvet (og prøver stadig) at finde sig selv midt i alt turbulensen. Hun bryder tabuer og viser ikke et glansbillede af sit liv, men snarere en fortælling om sandheden og hvordan hun har oplevet det hele.

Jeg er ret stolt af hende, fordi hun fokuserer på ærlighed og de svære emner, som mange ikke tør at tage op. Det er et godt indblik i Scary Spice og hvem hun var, men også hvem hun pludselig blev grundet et svært ægteskab. Det er dejligt at læse bogen, når man ved, at hun er ude på den anden side.

Hun sparker i den grad røv og viser endnu engang girlpower med denne meget personlige beretning. Mit eneste minus er, at bogens kapitler og emner springer i tid. Det kunne have været rigtig fedt med en kronologisk udvikling, men det er en lille ting, for alt i alt var det en rigtig god læseoplevelse.

One thought on “Brutally honest af Melanie Brown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s