W.I.T.C.H-serien #1-5 af Lene Kaaberbøl

IMG_4619.jpg

*Reklame for Alvilda/anmeldereksemplar* – Titel: W.I.T.C.H-serien #1-5 – Forfatter: Lene Kaaberbøl – Forlag: Alvilda – Anmeldereksemplar fra Alvilda

★★★★☆

Jeg drømmer mig tilbage til, da jeg var 10-11 år gammel og havde abonnement på WITCH-bladene. Hver måned glædede jeg mig til at læse med. Det var et spændende univers at gå på opdagelse i, og dengang læste jeg ikke ret meget, men historierne var dybe og fængende nok til, at jeg blev ved med at læse.

I WITCH-serien lærer man 5 piger at kende. Sjovt nok som Spice Girls, havde/har alle deres yndlingskarakter. For mig var det altid Will, som jeg bedst kunne identificere mig med. Men jo mere, jeg lærte om de andre, jo mere blev jeg også glad for dem.

Serien er nu blevet trykt som bøger og det er rigtig fedt, for den er velskrevet og passer utrolig godt til målgruppen (10-14 år) og ældre, høhø. Det er spændende fortællinger med magi, håb og et utroligt stærkt venskab. Samtidig handler det også om almindelige ting som familieliv og at gå i skole, selvom magien selvfølgelig er i centrum.

Denne serie fra forlaget Alvilda består af 5 bøger:

Salamanderens hjerte

Den grusomme kejserinde

Grøn magi

Havets ild

Stilnerens musik

Jeg vil varmt anbefale denne serie. Den minder mig om barndom, sommer og at vente spændt på postmanden i starten af hver måned.

One thought on “W.I.T.C.H-serien #1-5 af Lene Kaaberbøl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s