Diabolik af S.J. Kincaid

51701499_2077682729189417_7558382042770046976_n.jpg

*Reklame for Carlsen/anmeldereksemplar* – Titel: Diabolik – Forfatter: S.J. Kincaid – Forlag: Carlsen– Anmeldereksemplar fra Carlsen

★★★★☆

Diabolik er skrevet af S.J. Kincaid og det er en bog, jeg har glædet mig længe til at læse. Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke har fået læst den endnu, og det er jeg egentlig lidt sur på mig selv over, for det er en rigtig fed bog.

Forlaget skriver følgende om bogen:

”Nemesis er en Diabolic. En genetisk fremstillet bodyguard, der er bundet til sin ejer hele livet. Nemesis ejes af pigen Sedonia Empyrian, der er datter af en magtfuld senator i et intergalaktisk rige, der styres af en gal kejser.

Da kejseren befaler, at familien sender Sedonia som garanti for senatorens loyalitet, frygter familien for Sedonias liv, og sender i stedet Nemesis, der skal udgive sig for at være senatorens datter.

Nemesis er lærenem og upåvirket af det magtspil, der udspiller sig omkring kejseren. Men hun er ikke forberedt på de følelser, hun pludselig får, da hun møder andre, der behandler hende som et menneske, og ikke en dræbermaskine. Nu er Nemesis sårbar, og hun slækker på sit forsvar, for at beskytte andre end sin ejer.

Inden Nemesis ved af det, er hun en vigtig brik i et ondskabsfuldt spil mellem kejseren og den magtbegærlige elite.”

Det er en interessant historie, som skiller sig ud. Vi lærer Nemesis at kende og hun er spændende en karakter – mest af alt, fordi hun er så uperfekt og handler efter, hvordan hun tænker. Det faktum, at hun konstant skal lære, hvordan mennesket opfører sig, er en meget interessant historie at følge. Derudover er der også knald på spænding og sproget, hvor man hele tiden fanges og får lyst til at læse videre.

Nemesis befinder sig i et magtspil, hvor hun bliver nødt til at tænke over hvert skridt, hun tager. Det er ret fed læsning.

Diabolik er bogen til fans af Hunger Games, Sarah J. Maas og futuristic-dystopi-sci-fi. Det er en meget velskrevet og spændende bog, hvor læsningen glider nemt. Der er plads til overraskelser og tidspunkter, hvor forfatteren tager magten, men også et par ting, der var forudsigelige og måske liiiiidt American efter min smag, MEN alt i alt var det en rigtig god læseoplevelse. Jeg vil varmt anbefale bogen.

One thought on “Diabolik af S.J. Kincaid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s