Den uægte af Jesper Wung-Sung & Palle Schmidt

51628648_401259120623686_7007915459039199232_n.jpg

*Reklame for Høst & Søn/anmeldereksemplar* – Titel: Den uægte – Forfatter: Jesper Wung-Sung & Palle Schmidt – Forlag: Høst & Søn – Anmeldereksemplar fra Palle Schmidte

★★★

Den uægte af Jesper Wung-Sung & Palle Schmidt er en rigtig spændende graphic-novel, som skiller sig ud fra andre, jeg har læst. Det er en historie, hvor forfatteren hele tiden er et skridt foran, og læseren kan overraskes hvert øjeblik – og det blev jeg, da jeg læste historien.

Det er et plot, som både handler om robotter, løb, drømme, at skulle træffe valg og omgivelsernes forventninger. En helt almindelig fyr, der drømmer om livet som professionel løber, rives ind i et hæsblæsende eventyr, hvor han tvinges til at træffe valg, som måske vil ændre alt.

Udover historien vil jeg også lige bruge et øjeblik på at nævne illustrationer, som er lavet af Palle Schmidt. Det er en rå streg i sort-hvid, som virker meget hård og nøgtern, og den holder hele vejen igennem. Den støtter utrolig godt op om historien, og det hele fungerer gennemført.

Alt i alt en fin læsning, som jeg nød. Det var ikke en forudsigelig læsning, men tværtimod spændende hele vejen igennem.

One thought on “Den uægte af Jesper Wung-Sung & Palle Schmidt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s