Nedsmeltning (Wimpy Kid #13) af Jeff Kinney

51502888_376920459768312_4470064406759211008_n.jpg

*Reklame for Gyldendal/anmeldereksemplar* – Titel: Nedsmeltning (Wimpy kid #13)  – Forfatter: Jeff Kinney – Forlag: Gyldendal/ – Anmeldereksemplar fra Gyldendal/

★★★★☆

Nedsmeltning (Wimpy Kid #13) af Jeff Kinney er en skøn vinterbog, men som naturligvis også kan læses, når der ikke falder sne udenfor. Og ærligt talt, så ved du godt, hvad jeg siger nu – jeg er vild med Jeff Kinney og Wimpy Kid-serien. Den er bare spot on! Og det gælder også denne bog.

Forlaget skriver følgende om bogen: ”Sneen vælter ned over Gregs by, og da skolen lukker, forvandler villakvarteret sig til en slagmark. Rivaliserende grupper kæmper om territorie og bygger gigantiske sneborge under de episke sneboldkampe. Midt i kampens vanvid står Greg og Rowley, og de to venner må nu lære at navigere i nye alliancer mellem forrædere og brutale bander. Vil Greg og Rowley stå tilbage som kvarterets helte eller tabere, når sneen smelter?”

Ej, men kan det være bedre? Sne, sneboldskampe og strategier til hvordan man danner alliancer og adskiller forrædere fra venner. Igen er det tydeligt, at Wimpy Kid kan tiltrække mange læsere – både piger og drenge. Det er en underholdende læsning for alle, både børn, unge og voksne. Der er humor og masser af eventyr og fart over feltet.

Udover det ovennævnte, så er stregen god og perfekt til barnlige sjæle. Hele formatet passer så utrolig godt til serien og mon ikke, at det er derfor, at den er blevet så populær? Gode historier møder tegneserier/dagbogsformatet – og naturligvis tilsat en masse humor og spas.

Jeg tror aldrig, at jeg kommer til at læse en Wimpy Kid-historie, som jeg bliver skuffet over. There I said it!

One thought on “Nedsmeltning (Wimpy Kid #13) af Jeff Kinney

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s