Dagen før dagen (Riverdale #1) af Micol Ostow

56368761_371286587049762_2796536859503624192_n.jpg

*Reklame for Alvilda/anmeldereksemplar* – Titel: Dagen før dagen (Riverdale #1) – Forfatter: Micol Ostow – Forlag: Alvilda – Anmeldereksemplar fra Alvilda

★★★★☆

Da jeg først opdagede, at Dagen før dagen (Riverdale #1) af Micol Ostow blev udgivet, hoppede og dansede jeg evt. en lille smule. Alle havde i lang tid fortalt mig, at jeg skulle se Riverdale og til nytår begyndte jeg og blev totalt hooked med en af mine veninder. Jeg er generelt dårligt til at få serier, fordi jeg læser så meget, så da jeg hørte, at der kom en bog også, så kunne jeg næsten ikke vente.

Forlaget skriver følgende om bogen: ”I de tidlige morgentimer den 4. juli runger et pistolskud gennem skoven ved Sweetwater River og sætter hele RIVERDALE på den anden ende. Men hvordan så livet i byen egentlig ud, før tragedien ramte? 

Dagen før Jason Blossom forsvinder, er fire teenagere godt i gang med at nyde sommeren. Archie er forelsket, Betty er i praktik i LA, Veronica lever det søde liv på Manhattan, og Jughead forsøger bare at klare sig igennem.

Kom med til Riverdale, og hør fire af seriens hovedpersoner fortælle om dagen før dagen, hvor alting ændrede sig.”

Denne bog er en prequel (altså en historie, der foregår før seriens start). Vi følgere de forskellige karakterer og hører om hvordan de tilbringer deres sommerferier. Jeg synes, at bogen er tro mod serien og karaktererne er dem, som vi kender. De virker troværdige og autentiske.

Det er rigtig rart og befriende at opleve karaktererne på denne måde, og det fungerer bedre end jeg havde forventet. De bliver levende på siderne og jeg synes, at spring mellem de forskellige synspunkter fungerer rigtig godt.

Alt i alt en rigtig god bog og et must til Riverdale-fans! Jeg elsker, når der bliver gjort noget ekstra ud af det og at et fiktivt univers gøres større, og det sker ved denne udgivelse. Jeg er imponeret og det var en rigtig god læsning!

*** BONUS: Og Alvilda gør altid noget ekstra ud af udgivelsen. Da jeg modtog min bog var der både badges og en halskæde med referencer fra Riverdale. What’s not to love?!

One thought on “Dagen før dagen (Riverdale #1) af Micol Ostow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s